طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

کشک-بادمجان

 

روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی – کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

 


آشپزباشی غذاخوری ,قاشق ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای تصویر زمینه رایگان موشی چت|چت موشی تجهیزات آشپزخانه صنعتی آیریس بازار گوشی | قیمت گوشی | قیمت لپ تاپ | قیمت موبایل هانا چت|چت روم هانا|چت هانا|هانا گپ|شادی روزعلم Gamemhr